Συγκλονισμένη δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε πως πρέπει να υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι σε τέτοιου είδους δομές και απαιτείται ένα νέο πλαίσιο πρόληψης, έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης στο πεδίο και προστασία νομική και ψυχοκοινωνική των θυμάτων. 

Η Κ. Νοτοπούλου υποστήριξε πως το κοινωνικό κράτος καταρρέει, οι ανισότητες και η έλλειψη πλαισίου μεγεθύνονται. «Δεν θέλουμε παιδιά σε ιδρύματα» τόνισε, ούτε δομές άβατο για την πολιτεία ή κολαστήριο για παιδιά

 «θέλουμε αναδοχή, υιοθεσία, να πάνε τα παιδιά σε οικογένειες και ανθρώπους που τα αγαπούν».

Για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Κυβέρνηση σε αποδρομή, χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου συμπληρώνοντας πως τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και τα κυβερνητικά του στελέχη έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και πολιτικής αξιοπιστίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως ο πρωθυπουργός κρύβεται από το ελληνικό κοινοβούλιο, κρύβεται απο τις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτει ο Αλέξης Τσίπρας, κρύβεται απο την επιτροπή PEGA και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κρύβεται ουσιαστικά από τον ελληνικό λαό που ζητά απαντήσεις.

Έκανε λόγο για αντιδημοκρατική θεσμική εκτροπή και νοσηρή κατάσταση, με έναν πρωθυπουργό να παρακολουθεί κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους.

Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη τόνισε.