Η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα μεγάλα και κρίσιμα μέτωπα. Ο πολίτης δεν νιώθει ασφαλής πουθενά.  Στην Αττική Οδό, εγκλωβισμένοι οδηγοί, νοσοκομεία χωρίς ρεύμα ή υγειονομικοί να μην μπορούν να μετακινηθούν, νοικοκυριά χωρίς ρεύμα επι δυο ημέρες. 

Η κυβέρνηση δεν διδάχτηκε τίποτα από την προηγούμενη κακοκαιρία.

Το καλοκαίρι κάηκε όλη η χώρα, στις πλημμύρες πνίγεται όλη η χώρα και ταυτόχρονα θρηνούμε 23 χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό.

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Έχουμε ευθύνη να ακούσουμε την αγανάκτηση της κοινωνίας και να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσουμε αυτή την κυβέρνηση.

Κατέθεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας πρόταση μομφής γιατί πρέπει να επισπεύσουμε τις εξελίξεις. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει.

Πλατεία Ελευθερίας

Ο κ. Ζέρβας εξάντλησε την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο για να κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι δεν του κάνουμε την αντιπολίτευση που θέλει.

Δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει εδώ και δυο χρόνια.

Ο δήμαρχος των «parking» και όχι των Θεσσαλονικέων, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι διέπραξε μεγάλο λάθος μετατρέποντας ξανά την Πλατεία Ελευθερίας σε χώρο στάθμευσης.

15 δημοτικοί σύμβουλοι, απο όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητοι, αφήσαμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και ενώσαμε δυνάμεις για να υπερασπιστούμε την ιστορία αυτής της πόλης, την ιστορική μνήμη.

Ακούστε τη συνέντευξή μου στο Radio North