Με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη συναντήθηκε η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η κ. Νοτοπούλου συζήτησε μαζί του θέματα ειδικού ενδιαφέροντος όσον αφορά τον τουρισμό της Βόρειας Ελλάδας και ανταλλαξαν απόψεις σχετικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας ειδικής στρατηγικής για τον οδικό τουρισμό, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την Αυτοδιοίκηση και όλους τους εμπλεκόμενους στην περιοχή.
Ο κ. Φραγκάκης με ενημέρωσε για τους βασικούς άξονες της στρατηγικής που έχει εκπονήσει ο Οργανισμός για την επόμενη τριετία, τη στόχευση της καμπάνιας προβολής στο εξωτερικό, ενόψει της σεζόν του 2021 καθως και για το πρόγραμμα συνδιαφήμισης που θα υλοποιήσει ο ΕΟΤ με αεροπορικές εταιρείες και tour operators του εξωτερικού το επόμενο διάστημα.
Συζητήσαμε παράλληλα για τη νέα πολιτική του Οργανισμού όσον αφορά τις εκθέσεις τουρισμού στο virtual περιβάλλον.
Αναφερθήκαμε ακόμη στον προγραμματισμό που έχει γίνει σε αυτόν τον τομέα για το επόμενο τετράμηνο, με έμφαση στην ενίσχυση της δυνατότητας τουριστικών επιχειρήσεων να συμμετέχουν χωρίς επιβάρυνση στις εκθέσεις μαζί με τον ΕΟΤ