Συνέντευξη στο MEGA Σαββατοκύριακο

JcGfgybYUBk

Eάν η κυβέρνηση δεν είχε αποτύχει στην πανδημία, ο κ. Αρκουμανέας και άλλα στελέχη θα ήταν στη θέση τους. Το ότι οι πρωταγωνιστές της πανδημίας αποχωρούν ο ΄’ενας μετά τον άλλο , όπως και ο υπουργός Υγείας, δείχνει την αποτυχία της κυβέρνησης όσο κι αν προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Η Θεσσαλονίκη που έζησε το μαύρο Νοέμβρη και εχει θρηνήσει πάρα πολλά θύματα, για τρίτη φορά μπήκε σε «δήθεν» περιοριστικά μέτρα. Δοκιμάζεται η υγεία και η οικονομία της πόλης μας και δεν έχει βγει ένα κυβερνητικό στέλεχος να μιλήσει για το ποιο είναι το σχέδιο για τη διαχείριση αυτής της κρίσης.

Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης φαίνεται και στο ότι λίγες μέρες πριν το μίνι lockdown ο κ. Πλεύρης μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, και τελικά λίγες ημέρες μετά ακολούθησαν οι ακατάληπτες αποφάσεις να μην ενισχύει το ΕΣΥ ούτε μέτρα στα σχολεία που παστώνονται τα παιδιά αλλά να κλείσει η μουσική.

Αναρωτιέται κανείς εύλογα το αν υπάρχει κάποιο σχέδιο.

Διακυβεύεται για μία ακόμα φορά η υγεία και η οικονομία της Θεσσαλονίκης.

Να σταματήσει η στοχοποίηση των θεσσαλονικέων , είναι αδιανόητο να λέμε ότι φταίει η διασκέδαση και οι «κακοί» Θεσσαλονικείς. Αυτή είναι η αντιμετώπιση της ανθρώπινης ζωής αντί να επιτάξει κλίνες ΜΕΘ και να φέρει περισσότερους γιατρούς; 

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία με ανέκδοτα. Δύο χρόνια μετά δεν κάνει τίποτα. Αυτή τη στιγμή χάνονται ανθρώπινες ζωές, στα σχολεία γίνεται χαμός, και δεν γίνονται tests στη Θεσσαλονίκη. Κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, τα πανδημικά χρέη έχουν πνίξει τις επιχειρήσεις. Η χώρα μας μετρά αρνητικές πρωτιές.

Συνέντευξη στο MEGA Σαββατοκύριακο