Σημεία της συνέντευξης της τομεάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Πρόνοιας και βουλεύτριας Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Attica Tv στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιαζ».

"Μας έχει συνηθίσει ο κ Γεωργιάδης σε αυτό το επίπεδο συζήτησης στη Βουλή αλλά κυρίως με τις ανεκδιήγητες τοποθετήσεις του για τις ζωές των πολιτών. Έχει πει τα ίδια και χειρότερα. Αλλά πολύ χειρότερες είναι οι πολιτικές. Όταν ξανα βρισκόμαστε σε πολιτικές μνημονιακές.

Πετάγονται ανασφάλιστοι εκτός ΕΣΥ, να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα,  να μην μπορούν να πάνε στους γιατρούς ή να χάνουν τα σπίτια τους.

Κατασχέσεις για λίγες χιλιάδες ευρώ τη στιγμή που υπάρχει ασυλία στους τραπεζίτες και στα πολιτικά στελέχη της ΝΔ να μπορούν να τη νομοθετούν και η  ΝΔ να  χρωστάει τέτοια ποσά. Είναι αδικία και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού στη Δημοκρατία.

Εμείς οφείλουμε να ασκούμε πιέσεις συντεταγμένα ώστε να έρθουμε πιο γρήγορα σε μια νέα ετυμηγορία του ελληνικού λαού εφόσον υπάρχει και κοινωνική διεκδίκηση.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τα κόμματα του προοδευτικού χώρου και το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτίστως δεν εχει το περιθώριο του χρόνου για καμία άλλη συζήτηση πέραν των προβλημάτων των πολιτών.

Το γεγονός ότι χιλιάδες πολίτες χάνουν το σπίτι τους σε πλειστηριασμούς το γεγονός ότι ένας στους δυο δεν πάει διακοπές, ότι οι μισοί δεν μπορούν να γεμίσουν το μεσημεριανό τραπέζι με φαγητό είναι ανελαστικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για το πολιτικό σκηνικό να μη δίνει διέξοδο. Είμαστε όλοι μπροστά στις ευθύνες μας.

Η ΝΔ κάνει αυτό που κάνει, το κάνει με μεγάλη αποτυχία.

Οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν».