Η κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη επιβεβαιώνει ότι η τραγική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και οι δυσβάσταχτες ανθρώπινες απώλειες που θρήνησε και θρηνεί η πόλη, ήταν αποτέλεσμα της ολιγωρίας, των λαθεμένων προτεραιοτήτων, της ατολμίας και της ανικανότητας του κ.  Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Είναι φανερό πως το μόνο που ενδιαφέρει τον Πρωθυπουργό είναι να σώσει την εικόνα του και όχι να σώσει τις ζωές των πολιτών.

Σήμερα αποκαλύπτεται σε ακόμη μία κρίση ειλικρίνειας του κ. Γεωργιάδη, ότι οι επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει πως πρέπει να ληφθούν πριν το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου περιοριστικά μέτρα, αλλά η κυβέρνηση τους αγνόησε.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως είχε διαβεβαιώσει κατηγορηματικά για το αντίθετο λέγοντας ψέματα στους πολίτες.

Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται πως ο κ Μητσοτάκης  και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ακούν τους ειδικούς αλλά τους εκμεταλλεύονται και τους εργαλειοποιούν για τους μικροκομματικούς τους σκοπούς, με τον τρόπο που κάθε φορά τους βολεύει.

Πότε τους αγνοεί παντελώς και πότε προτρέχει να ανακοινώσει αποφάσεις και τους ζητά απλώς να τις επιβεβαιώσουν και να τις νομιμοποιήσουν σύμφωνα και με τις τελευταίες καταγγελίες.

Η τραγική εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και στην πόλη μας είναι συνέπεια αυτής της επιπόλαιας  στάσης, αυτών των αδικαιολόγητων επιλογών και της ιδεοληπτικής άρνησης της κυβέρνησης να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες του κ. Μητσοτάκη.