Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα λογοδοτήσει για τα λεωφορεία απο τη Λειψία

oo9o3heu1keq?fbclid=IwAR1nkDdz7VxY8pLU0_WlBnDOJa7tkxDbWoOCiLXSbIi1udyLY7RwfNBvbc0

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα κληθεί να λογοδοτήσει πολιτικά αλλά και με κάθε τρόπο σε σχέση με τα λεωφορεία από την Λειψία. Θα αξιοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο γιατί πρόκειται για σκάνδαλο πρώτης τάξης για την πόλη της Θεσσαλονίκης τόνισε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης 91,4.

Από τα 49 λεωφορεία που αγοράστηκαν με τα ανταποδοτικά τέλη των πολιτών στους δρόμους δεν κυκλοφόρησαν ούτε τα 20 για να αποσυρθούν και αυτά ως ακατάλληλα σχολίασε η Κ. Νοτοπούλου υπογραμμίζοντας πως «γίνεται αγωγιώδης προσπάθεια τόσο από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ όσο και από την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για να «παραμυθιάσουν» τους Θεσσαλονικείς πως όλα είναι καλώς καμωμένα αυτή η κοροϊδία όμως έχει πολλές προεκτάσεις». Υπάρχουν ευθύνες όπως επεσήμανε, θυμίζοντας πως τον μαύρο Νοέμβρη για την Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούσαν υγειονομικές βόμβες στην πόλη.

Η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να έχει σήμερα 350 νέα λεωφορεία τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου αν η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αντι αυτού η πόλη έχει «φλαμπέ» λεωφορεία επικίνδυνα για τους πολίτες.

«Η Θεσσαλονίκη έπεσε γι ακόμη μια φορά θύμα εμπαιγμού από την κυβέρνηση και την διοίκηση του Δήμου, οι Θεσσαλονικείς δεν αντέχουν ούτε μέρα παραπάνω να διακινδυνεύουν την υγεία τους» τόνισε.

Το χάλι των αστικών συγκοινωνιών της πόλης πρωτίστως χρεώνεται στον κ. Ζέρβα γιατί αυτός ήταν πρώτος που ζήτησε να σταματήσει το Μετρό, να γίνει το έγκλημα στη Βενιζέλου και να αγοραστούν τα σαπάκια από τη Λειψία» σημείωσε στη συνέχεια η κ. Νοτοπούλου.

Αναφορικά με την πορεία του τουρισμού η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπίστωσε ότι «ο τουρισμός είναι σε συμπληγάδες, λόγω της Συνόδου Κορυφής και λόγω των μεταλλάξεων του κορονοϊού», ενώ σε σχέση με την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα δήλωσε ότι «είναι ανεπανόρθωτο το πλήγμα στον τουρισμό, όχι μόνο από την πανδημία, αλλά και από την ίδια την κυβέρνηση». «Ήταν ασέβεια προς τους επαγγελματίες του τουρισμού από την κυβέρνηση, να μην ασχοληθεί με την ενίσχυση των τελωνείων ούτε στο ελάχιστο. Οι ουρές και η πολύωρη αναμονή που μας εξέθεσαν πέρυσι μας εκθέτουν και φέτος. Μια δουλειά είχε να κάνει ο υπουργός Τουρισμού», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου.

Ακούστε την συνέντευξη:
https://soundcloud.com/user-958813084/oo9o3heu1keq?fbclid=IwAR1nkDdz7VxY8pLU0_WlBnDOJa7tkxDbWoOCiLXSbIi1udyLY7RwfNBvbc0