«Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για το τσουρέκι , η ΝΔ Κάνει  πολιτική το τσουρέκι» σχολίασε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, η κ. Νοτοπούλου υπογράμμισε πως ο Κ. Μητσοτάκης ήρθε στην Θεσσαλονίκη, δεν δέχτηκε γι ακόμη μια φορά να συνομιλήσει με τους υγειονομικούς που δίνουν εδώ και έναν χρόνο μάχη στην πρώτη γραμμή, εγκαινίασε ΜΕΘ χωρίς να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό να τις στελεχώσει και στη συνέχεια, αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα στην πόλη, όπως ότι το 60% των επιχειρήσεων εστίασης δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα για την επανεκκίνηση της εστίασης, τα λουκέτα στην αγορά ή το μπάχαλο που έχει προκληθεί με τους ΚΑΔ και το 70% των επιχειρήσεων δεν ανοίγουν εξαιτίας του λάθους της κυβέρνησης, έκανε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σε μια πόλη που πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος.

«Όταν ο Πρωθυπουργός κυκλοφορεί χαλαρός και ανέμελος με ένα τσουρέκι το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Η πολιτική σήμερα δεν επιτρέπει ανεμελιά και ανευθυνότητα» τόνισε η Κ. Νοτοπούλου.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε ακόμη στα έργα του ΜΕΤΡΟ υπογραμμίζοντας πως όσα σήμερα εγκαινιάζει ο κ. Ταχιάος είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ που παρέλαβε ένα σταματημένο έργο και το έφτασε στο 75% ενώ η κυβέρνηση σήμερα δείχνει τις προθέσεις της να το παραδώσει σε ιδιώτη πριν ακόμη το ολοκληρώσει.

Η Κ. Νοτοπούλου σχολίασε και την ακύρωση του διαγωνισμού της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά 350 νέων λεωφορείων για την Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση στέρησε από τους Θεσσαλονικείς τα νέα λεωφορεία γιατί από την αρχή πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΑΣΘ.