«Μετά τα 5 βήματα της κ. Ζαχαράκη, οι 4 άξονες του κ. Θεοχάρη, εύηχοι τίτλοι, κενοί περιεχομένου». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων σε παρέμβασή της στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 με την δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα.

«Δεν έχουν κανένα σχέδιο για τον τουρισμό. Δεν έχουν απαντήσεις: ποια μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή των περσινών λαθών;», τόνισε η βουλευτής ενώ στη συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά πως « Βαδίζουμε με Ευχολόγια και κανένα σχέδιο καμία απάντηση για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό εργαζόμενων στον τουρισμό, την επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων και τη λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.»


«Εμπαίζουν τον πιο δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.» 
 
Ακόμη, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της εστίασης: « Οι εστιάτορες της Θεσσαλονίκης σήμερα αποκάλυψαν ότι το 60% μένει εκτός της ενίσχυσης ΕΣΠΑ, που έχει ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό, για το πρόγραμμα εστίασης. 4.000 επιχειρήσεις μένουν εκτός του μέτρου στήριξης. Ο τουρισμός θέλει σχέδιο, θέλει ενίσχυση και θέλει όραμα για να μεταβούμε στο νέο μοντέλο τουρισμού που η κρίση ανέδειξε πως είναι αναγκαίο.»
  
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: