Να δώσει τα πρακτικά της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων στην δημοσιότητα κάλεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου την κυβέρνηση, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

H κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της μετά από 1 χρόνο πανδημίας είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου, "δεν αξιοποίησε τον χρόνο που κέρδισαν οι πολίτες με τις θυσίες τους από το πρώτο ακόμη κύμα, ώστε να θωρακίσει επαρκώς το ΕΣΥ και να οργανώσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη. «Προσλήψεις υγειονομικών δεν έγιναν, οι ΜΕΘ αγγίζουν σε πληρότητα το 100% και οι γιατροί που προσφέρουν με αυτοθυσία βρίσκονται στα όριά τους».

«Μετράμε 7 χιλιάδες νεκρούς και επιχαίρετε γι’ αυτό επειδή θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους; Όταν έχουμε χάσει ανθρώπους που  θα μπορούσαν να έχουν σωθεί» είπε η κ.Νοτοπούλου απευθυνόμενη στον Βουλευτή της ΝΔ κ.Οικονόμου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε ακόμη στον σάλο με τα βαφτίσια του κ.Γεωργιάδη: «Από πότε οι πολιτικοί και δη τα κυβερνητικά στελέχη είναι υπεράνω του Νόμου; Έχουμε από τη μια τα βαφτίσια του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, από την άλλη την ποδηλατάδα του Πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, το τραπέζωμα στην Ικαρία , το γλέντι της Τσικνοπέμπτης από τους συνεργάτες του κ.Αρκουμανέα και μια σειρά από τέτοιες παραβάσεις τη στιγμή που χάνονται άνθρωποι και κηδεύονται μόνοι! Επειδή οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων να τους συνοδεύσουν στον ύστατο χαιρετισμό. Επίδειξη αλαζονείας από τα κυβερνητικά στελέχη».

«Οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τα όριά τους» τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου, «lockdown μέσα στο lockdown, απώλεια εισοδήματος, φτώχεια και ανέχεια που ξεφεύγει και από το επίπεδο της εποχής των Μνημονίων , ψυχική πίεση, κόπωση και εσείς αυτό που έχετε να πείτε είναι ότι τα social media κάνουν κακό στην Δημοκρατία και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διαδηλώσεις. Θεωρείτε δηλαδή ότι ένας άνθρωπος που του κλέβετε τη ζωή, γιατί αυτό κάνει η κυβέρνηση δεν θα βγει να διαμαρτυρηθεί»;

Μπορείτε να παρακαλουθήσετε την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο