Επειδή οι λεζάντες δεν είναι ακριβείς όπως και δημοσιεύματα διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μου, προτείνω να τηρηθεί το καταστατικό, να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας η οποία ειναι αρμόδια να εισηγηθεί στην ΚΕ. Δεν είναι δική μου ευθύνη να τοποθετηθώ πέραν αυτού.

Το γραφείο του Στεφανου Κασελακη ήταν που έκανε παραγγελία διαγραφές.

Σε οτι με αφορα ζητησα να τηρηθεί το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ και να αποφασίσει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΝ: Όλο το προηγούμενο διάστημα εργαστήκαμε παρα πολύ σκληρά αλλά αυτή η αντιπολίτευση έμενε στην άκρη διότι με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής εσωστρέφειας, με όρους διχασμού. αρα λοιπόν λέω ότι η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας πολλά στελέχη εχουν υποστηρίξει την ίδια άποψη ακριβώς διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος.

Από εκεί και πέρα ΑΡΜΟΔΙΑ να εισηγηθεί στα όργανα του κόμματος το τι πρόκειται να γίνει είναι η επιτροπή δεοντολογίας

.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Είπατε στη δήλωσή σας χθες ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραπεμφθεί

Κ.Ν: Πάρα πολλοί. Είναι δυνατόν πρώην πρόεδρος κόμματος να αναφέρεται από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπης ως κουκουλοφόρους; Να λέει ότι φοράνε κουκουλες; Αυτές είναι επικίνδυνες λογικές για τη δημοκρατία. Δεν είναι απλά προσβλητικές είναι επικίνδυνες για τη δημοκρατία. Στη δημοκρατία πρέπει να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας, η μυστικότητα της ψήφου κατοχυρώνεται ειδικά όταν αυτή είναι πρόταση πολιτικού οργάνου.

Δημοσιογράφος: Ναι γιατί αυτοί που ψήφισαν τηλεφωνικά δεν υπήρχε μυστικότητα

ΚΝ:Εχει γίνει παρα πολλές φορές στο παρελθόν και να σας πω και γιατί ψήφισαν τηλεφωνικά. Διότι ήταν συνδικαλίστές οι οποίοι όφειλαν στη ΔΕΘ στο συλλαλητήριο. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είχε εισηγηθεί να κάνουμε Κεντρική Επιτροπή εκείνο το Σαββατοκύριακο αντί να αντιπολιτευόμαστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και να επισκιάσουμε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και το πως εμείς έπρεπε να τις αποδομήσουμε με άλλη μια παραγωγή εσωστρέφειας.