Με φοροεπιδρομή σε ελεύθερους επαγγελματίες, μεσαία και χαμηλά οικονομικά στρώματα απαντά η κυβέρνηση της ΝΔ στα προβλήματα των πολιτών.
Συνέντευξη στο Attica Tv και στην εκπομπή Restart
Ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.
Πως μπορεί να τα βγάλει πέρα ο μισθωτός, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο συνταξιούχος με αυτόν τον πληθωρισμό, αυτή την ακρίβεια όταν είμαστε πρώτοι στον πληθωρισμό τροφίμων σε όλη την Ευρώπη με τοσο χαμηλό εισόδημα;
Το κρίσιμο, δηλαδή το πως θα αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών δεν το λύνει το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ. Εξακολουθεί να δίνει φοροαπαλλαγές στους λίγους χωρίς να προβλέπει τίποτα για την κοινωνική πλειοψηφία» ενώ οι έμμεσοι φόροι που βρίσκονται ιδιαίτερα ψηλά πλήττουν την κοινωνική πλειοψηφία.
Το πρόγραμμα του Προσωπικού Βοηθού για Άτομα με Αναπηρία πρέπει να επεκταθεί και να καλύπτει όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη
Tο πρόγραμμα είναι εξαιρετικά σημαντικό όμως με τον τρόπο που λειτουργεί, δεν καλύπτει τις ανάγκες που βιώνουν τα Άτομα με Αναπηρία ενώ έχει εξαιρέσει άτομα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%.
Κανένας δεν περισσεύει από αυτή τη μάχη. Αντίπαλός μας η δεξιά του Κ. Μητσοτάκη
Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η συζήτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ δεν βοηθά κανέναν
αυτή η κατάσταση του "μένω-φεύγω" εξυπηρετεί τον Κ. Μητσοτάκη.
το σημαντικό είναι η μάχη απέναντι στη δεξιά του Κ. Μητσοτάκη
Όσα συζητήσαμε στην εκπομπή Restart στο Attica Tv