Είναι ζήτημα δημοκρατίας να φύγει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η δημοκρατία δήλωσε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μιλώντας στο ΚΟΝΤΡΑ 24.

Όπως ανέφερε, οι πολίτες παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να συγκαλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών, δεν πιστεύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε αλλά ότι φέρει την απόλυτη ευθύνη. Η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται και δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα που του θέτει ξανά και ξανά ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι υποκλοπές είναι για την κυβέρνηση ένας τρόπος, ένα εργαλείο να κυβερνά. Ο πρωθυπουργός ο οποίος νόμιζε ότι είναι Λουδοβίκος, που λειτουργεί ανεξέλεγκτος πέρα από κάθε έλεγχο του ελληνικού κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού και που πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες.

 

--