Βιώνουμε έναν τυφώνα φτωχοποίησης με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ τόνισε η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.

«Σήμερα δε βιώνουμε απλά ένα κύμα ακρίβειας, αλλά ένα τυφώνα φτωχοποίησης με επιλογή της κυβέρνησης. Η ακρίβεια στα προϊόντα, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο, στη βενζίνη, στα καύσιμα, στις πρώτες ύλες, είναι συνθήκες του προηγούμενου αιώνα. Η κυβέρνηση τα καμουφλάρει με το αφήγημα της πανδημίας και της Ουκρανίας, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Καταγράφουμε πολλές αρνητικές πρωτιές ως χώρα. Παντού έχει αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει γίνει μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Όπως ειπε, ο μέσος εργαζόμενος δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει, όχι να καταναλώσει. 

Αναφορικά με τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε πως αυτά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επανέλαβε την πρόταση για ένα γενναίο πρόγραμμα για Διακοπές για Όλους τους πολίτες.

 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στον παρακάτω σύνδεσμο: