Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, τους Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργο Γαβρήλο συζητήσαμε με εργαζόμενους της ΔΥΠΑ
Επεσήμανα την Αναξιοκρατία και Αδιαφάνεια στην ΔΥΠΑ με τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων ευρώ σε εταιρείες φαντάσματα.
Το έλλειμμα που υπολογίζεται να παρουσιάσει η Δ.ΥΠ.Α. για το έτος2024 αυξήθηκε από τα 770.400.000 ευρώ στα 849.035.316,03 ευρώ για το οποίο μαθαίνουμε ότι θα καλυφθεί και ΠΑΛΙ από τα αποθεματικά της Υπηρεσίας.
 Τόνισα τον εκφοβισμό που υφίστανται οι εργαζόμενοι εκ μέρους της Διοίκησης
Τη Μετατροπή της ΔΥΠΑ σε κομματικό και επικοινωνιακό βραχίονα της κυβέρνησης
Τα θέματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας
Την επιβολή του ποινολογίου στους ανέργους
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της ΔΥΠΑ εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλός παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες του κ. Διοικητή και το τιμωρητικό θεσμικό πλαίσιο.
Συγκεκριμένα το σύνολο των εγγεγραμμένων στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. για τον μήνα Μάρτιο 2024, ανήλθε σε 976.373 άτομα και ο αριθμός αυτός δεν αποτελεί ιστορικό χαμηλό!
Τόνισα τα σημαντικά υπηρεσιακά ζητήματα και κάλεσα για ακόμη μια φορά την αρμόδια Υπουργό να μας παρουσιάσει επιτέλους το Οργανόγραμμα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής
Να μας απαντήσει πως θα καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες
Θα κληθούν οι εργαζόμενοι να εκτελούν διπλά καθήκοντα;
Προτεραίτητά μας στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η στεγαστική πολιτική
Άμεσα θα διαβουλευτούμε τις προτάσεις μας για τη στέγη με τους εργαζόμενους του ΟΕΚ και αλλους κοινωνικούς φορείς
Υπογράμμισα την κοροϊδία του προγράμματος «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» που επιδοτεί εργασίες ανακαίνισης κλειστών σπιτιών με μόνο 4.000€ για κόστος ανακαίνισης έως 10.000€, με την προσδοκία να «ανοίξουν» 12.500 κλειστά ακίνητα, τη στιγμή που ο συνολικός αριθμός τους υπολογίζεται σε πάνω από 800.000.