Όσο θα βουλιάζουν στον ίδιο τους το βούρκο, τόση λάσπη θα πετάνε.
Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς τα ζητήματα του ελληνικού τουρισμού φτάνουν στο σημείο να τα γελοιοποιούν.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΙ -σταθερά αυτοθαυμαζόμενος- δήλωσε: «Είναι και λίγο κωμικό.
Σε μια χρονιά ρεκόρ για τουρισμό κάνετε και εσείς ρεπορτάζ και βλέπετε, βγαίνει η κ.Νοτοπούλου και λέει για πτώση 20-25% και γελάνε και τα εστιατόρια στην Πάρο».
Παλαιοκομματική πολιτική μονταζιέρας από τον μακεδονομάχο που ξέχασε την περικεφαλαία του και χάρισε το «turkAegean», ο κ. Γεωργιάδης
σήμερα το πρωί δεν διαστρέβλωσε μόνο δικές μου δηλώσεις, αλλά τα επίσημα στοιχεία του INSETE: του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων!
Πλήρης υποτίμηση των θεσμών, των φορέων και των επιστημονικών εργαλείων.
Κύριε Γεωργιάδη, πριν το ρίξετε και εσείς στο «δεν ήξερα, δε γνώριζα δε με ενημέρωσαν» κάντε τον κόπο να αντιμετωπίσετε με προσοχή και σεβασμό όσα με αγωνία ο τουριστικός κλάδος και οι μελέτες αναφέρουν και κρατήστε τις κορώνες σας, για το κομματικό σας ακροατήριο.
Δε θα καλύψετε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δε θα ξεφύγετε από τις ευθύνες σας για την ακρίβεια Μητσοτάκη, τον πληθωρισμό, τα προβλήματα επιχειρήσεων και εργαζομένων στον τουρισμό ή άλλων τουριστικών περιοχών, την αγωνία για το 2023, με προπαγάνδα αισχίστου είδους διαστρεβλώνοντας συνειδητά και αναίσχυντα τα λεγόμενά μας.
Τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού είναι σοβαρά και δε θα λυθούν με τον ουρανοξύστη σας ούτε με την αδιαφανή διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης που έχετε ήδη θέσει σε κίνδυνο πληγώνοντας το κράτος Δικαίου.
Ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και απαιτείται τουλάχιστον σοβαρότητα.

 

*στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική μελέτη του INSETE και το σχόλιο της κ. Νοτοπούλου στο twitter

https://insete.gr/wp-content/uploads/2022/07/Bulletin_2207.pdf

https://twitter.com/katenotopoulou/status/1557282950189912064?s=21&t=fll4lqfN8M9KyfwLU1s46Q