Είναι θλιβερή διαπίστωση ότι η κυβέρνηση δεν εχει επαφή με την πραγματικότητα και με τα προβλήματα του τουρισμού. Δεν έχει ούτε σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. 

  • Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο γιατί συνιστά ευθεία επίθεση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υφαρπάζετε την περιουσία των δήμων, σήμερα παίρνετε τις ιαματικές πηγές, αύριο ποιος ξέρει τι άλλο. 

Βιαζεστε να φέρετε κακήν κακώς κάκιστες τροπολογίες για το ναυάγιο της Ζακύνθου, εχετε αποκλείσει τους πολίτες, την τοπική κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση από την διαβούλευση.

  • Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να νομιμοποιείτε και να κανονικοποιείτε τις σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε και η χώρα κινδυνεύει να τιμωρηθεί.

Δεν μας εκπλήσσει όμως. Διότι το σύνολο του νομοσχεδίου είναι η αγωνία σας να μοιράσετε χρηματοδοτήσεις μέσα από μελέτες, διαφήμιση, σίγουρα δεν είναι ο προορισμος σίγουρα δεν είναι ο ελληνικός τουρισμός, η μικρομεσαία επιχείρηση που πνίγεται από τα χρέη και την ακρίβεια  , σιγουρα δεν είναι ο κόσμος του τουρισμου που πεινά και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

Είστε πολύ μακρια από τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού.