Ομολογία της ανευθυνότητας τους απέναντι στους πολίτες και ταυτόχρονα χυδαία επίθεση στο πρόσωπο μου  αποτελεί η απάντηση της Διοίκησης του ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή μου σχετικά με το νέο περιστατικό λεωφορείου που έπιασε φωτιά σύμφωνα με το προχθεσινό δημοσίευμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.   

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν είχε καν το σθένος να συμπεριλάβει στην ανακοίνωσή της το αρχικό δημοσίευμα γνωστού μέσου ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Είναι άλλωστε γνωστή η δειλία τους αλλά χρειάζονται ασκήσεις θάρρους… Ο ισχυρισμός που επιστράτευσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ότι αυτά συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη διαπερνάται από τη γνωστή αθλιότητα της επικοινωνιακής τακτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Να κάνει τη μιζέρια κανονικότητα, να υποτιμά στην πράξη τις ανάγκες αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.

Στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις ευθύνες τους αναφέρονται στις συνεχείς  αναφλέξεις στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ως ένα σύνηθες γεγονός στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Πρωτοφανές ψέμα.

Είναι ή δεν είναι ο ΟΑΣΘ υπεύθυνος για τη συντήρηση και τον έλεγχο των λεωφορείων του ΟΑΣΘ; Φέρει ή δε φέρει ευθύνη για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών;

Λεωφορεία του ΟΑΣΘ πιάνουν φωτιά θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων. Αυτά συμβαίνουν μόνο στον ΟΑΣΘ και μόνο επί της σημερινής Διοίκησης και επί κυβέρνησης ΝΔ με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Είναι φανερό ότι η Διοίκηση του ΟΑΣΘ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από την ανακοίνωση μας, η οποία αναδεικνύει τη σημερινή κατάσταση του Οργανισμού και τις τεράστιες ευθύνες της για αυτήν. Όπως ότι έχει ενοχληθεί και για την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για τα λεωφορεία της Λειψίας. Οπότε επέλεξε τη στοχοποίησή μου για ακόμη μία φορά.

 

Η Διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι υποχρεωμένη να δίνει εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν και για όσα καταγγέλλονται δημόσια, σε σχέση με τη λειτουργία του Οργανισμού. 

Η Διοίκηση  του ΟΑΣΘ δεν έχει καμιά δουλειά να σχολιάζει προκλητικά και χυδαία βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος για την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΑΣΘ, σε ανακοινώσεις του Οργανισμού.

Ανεξάρτητα από το πολιτικό πολιτισμικό επίπεδό σας κύριοι της διοίκησης του ΟΑΣΘ οφείλετε  να  ξεχάσετε την ιδιότητα των troll της ΝΔ, να εκφράζετε ευπρεπή δημόσιο λόγο και να σέβεστε το θεσμικό ρόλο του/της βουλευτή.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Διοίκησης του ΟΑΣΘ και η ανήθικη προσωπική επίθεση εναντίον μου, είναι χαρακτηριστική της αντιδημοκρατικής νοοτροπίας και του τρόπου που αντιμετωπίζει η ΝΔ και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι το Κράτος και την εξουσία που έχουν.

Η ίδια νοοτροπία που στερεί από δεκάδες χιλιάδες νέους και νέες τις σπουδές τους στο δημόσιο πανεπιστήμιο, που κόστισε χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες στην πανδημία για να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ, που πλήγωσε τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, τη Μύκονο και υπονομεύει το τουριστικό μας προϊόν συνολικά. Η ίδια μικροπολιτική και μικροκομματική αντίληψη που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα εις βάρος της πόλης μας στερώντας από τους Θεσσαλονικείς καινούρια λεωφορεία και μετρό, η ίδια που βάζει σε ναυλον την ιστορία της πόλης μας. 

Συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες του κράτους, χρησιμοποιούν την εξουσία που έχουν για προσωπικές και κομματικές επιδιώξεις και δεν ανέχονται καμία κριτική για το έργο τους.  Δείχνουν κάθε μέρα, κάθε ώρα το ποιοι είναι και η απάντηση θα έρθει σύντομα από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που μας κρίνουν όλους.