27.5.2024

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και Τομεάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Ασλανίδη στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιεί η Βουλευτής με τους Δημάρχους της Α΄ Θεσσαλονίκης.

Η κ. Νοτοπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί -παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Θεολόγος Παπαδόπουλος-  για την εξέλιξη έργων και δράσεων που σχετίζονται με ελεύθερους χώρους και χώρους πρασίνου (Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, στο οποίο σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις, πρώην στρατόπεδο Καρατάσου, οικόπεδο ΑΓΝΟ) και για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά.

Στη συνάντηση η κ. Νοτοπούλου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Γνωρίζετε το διαρκές προσωπικό μου ενδιαφέρον, το οποίο εκδηλώνω έμπρακτα, για θέματα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών στις δυτικές συνοικίες καθώς και σε ολόκληρο το πολεδομικό συγκρότημα και απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η συνεργασία φορέων και πολιτών της Θεσσαλονίκης, αλλά και η δυναμική διεκδίκηση προς την κεντρική διοίκηση των απαραίτητων ενεργειών για την τελεσφόρηση των αιτημάτων».