Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως διοργανώνουν επικοινωνιακές φιέστες για να προβάλλουν το καταστροφικό τους έργο στην Παιδεία, όμως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι επιτίθενται στην πραγματικότητα, αφού αυτή τους διαψεύδει.
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, οι φοιτητές της Οδοντιατρικής διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να παρακολουθούν τα μαθήματα τους, όταν οι αίθουσες διδασκαλίας θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, για τις χρονιές φθορές που δεν αποκαθίστανται και για τις ελλιπείς κτιριακές υποδομές.
Οι φοιτητές που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες φωνάζουν για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν σε αυτές και απαιτούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Ο κ.Μητσοτάκης και η κ.Κεραμέως αποφεύγουν να επισκεφτούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για να συνομιλήσουν με τους φοιτητές και με τους καθηγητές και στέλνουν ως εκπροσώπους τους τα ΜΑΤ.
Αντί για αυτό «πηγαίνουν μέγαρο» σε προστατευμένο περιβάλλον, με στημένες παραστάσεις, στις όποιες φροντίζουν να είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές.
Η πραγματικότητα όμως δεν έχει καμιά σχέση με όσα παρουσιάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Οι φοιτητές, οι καθηγητές , οι καλλιτέχνες, οι άνθρωποι της γνώσης και του πολιτισμού θα είναι οι πρωταγωνιστές στις εκλογές που έρχονται και θα επιλέξουν με βάση την πραγματικότητα και όχι με βάση τον εικονικό κόσμο που ζουν ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως.