Την ώρα που η καθημερινότητα έχει γίνει αβίωτη, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε από το βήμα της ΔΕΘ μην έχοντας καμία συναίσθηση για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και δίχως ντροπή μίλησε για έργα ανάπτυξης για την Θεσσαλονίκη που εδώ και τρία χρόνια γνωρίζει διαρκή υποβάθμιση και απαξίωση.

Ο πρωθυπουργός που στερεί από τη Θεσσαλονίκη έργα πνοής που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης, που κατήργησε τον αναπτυξιακό ρόλο του Υ-ΜΑΘ, ο πρωθυπουργός που δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας στην πόλη μας που πληρώνει βαρύ φόρο αίματος εδώ και δυόμιση χρόνια, που με τις εμμονές του και την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων στέρησε από τους Θεσσαλονικείς το Μετρό αλλά και την αγορά 350 νέων λεωφορείων ,μιλά  χωρίς ντροπή για μεγάλα έργα στην πόλη.

Αυτό που δεν είπε βέβαια στον ελληνικό λαό είναι ότι τα έργα στα οποία αναφέρθηκε είναι στην πλειοφηφία τους έργα που σχεδιάστηκαν και ωρίμασαν κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει σχεδιάσει κανένα έργο πνοής για την πόλη. Αντιθέτως την καταδικάζει σε μιζέρια. 

Οι Θεσσαλονικείς όμως κουραστήκαμε. Δεν αντέχουμε άλλο εμπαιγμό. Η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική κυβέρνηση θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει το ρόλο που της αξίζει.

https://www.theopinion.gr/reportaz/pente-voyleytes-tis-thessalonikis-miloyn-sto-theopinion-gia-tis-exaggelies-mitsotaki-stin-86i-deth/?fbclid=IwAR2CodMYiuTIASbWJCVuuo1nc9Tre1cReOZuIvWF_ncYLK9HrvMnXvPrfMc