Συμμετέχω στη γιορτή δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ :
Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ!
Ένας κύκλος κλείνει ένας νέος ανοίγει.
Ένα μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι, με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα που μαζί του και όλοι Μαζί αγωνιστήκαμε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα μικρό κόμμα, έγινε κόμμα που χάραξε την ιστορία της πατρίδας μας και κράτησε την κοινωνία όρθια.
Σήμερα, η μεγάλη συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας μας, εγγυάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία και για μια ισχυρή Ελλάδα.
Όλοι μαζί να συγκροτήσουμε ένα κόμμα δημοκρατικό, συμμετοχικό, συμπεριληπτικό και ελκυστικό, βαθιά Δημοκρατικό.
Την επόμενη ημέρα να διαφυλάξουμε την ισχυρή παρακαταθήκη του προέδρου Αλέξη Τσίπρα.
Και να δημιουργήσουμε Μαζί το κόμμα που ονειρευόμαστε, μακριά από γραφειοκρατίες, παθογένειες, το κόμμα που θα γίνει εργαστήρι δυναμικής εκπροσώπησης όσων νοιάζονται.
Η μαζική συμμετοχή σηματοδοτεί και μια μεγάλη ευθύνη, να σταθούμε ενωμένοι αποφασιστικά απέναντι στην επικίνδυνη για το λαό κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από αύριο προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένα σε έναν δημοκρατικό και εποικοδομητικό διάλογο με κορύφωση το επόμενο τακτικό μας συνέδριο, με σκοπό να συγκροτήσουμε τη νέα πρόταση διακυβέρνησης και να την παρουσιάσουμε στους πολίτες.
Γιατί πρέπει πολύ γρήγορα, μέσα από τη λειτουργία μας, να ξαναδώσουμε το θάρρος, την πίστη και την ελπίδα στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε ολόκληρη την κοινωνία.
Συνεχίζουμε, προχωράμε Μαζί.