Εκτύπωση
Ys6w87DoHWE

Η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας, δεν έπεισε τους πολίτες να εμβολιαστούν και καταφεύγει σε εκβιασμούς, δήλωσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ-1.

Η βουλευτής υπογράμμισε πως για να πετύχει ο εμβολιασμός χρειάζεται ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κυρίως εμπιστοσύνη. Η κυβέρνηση αντιθέτως με τις παλινωδίες και τα διαρκώς αντιφατικά μηνύματα κατάφερε να μετατρέψει τους διστακτικούς σε αρνητές τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, κάλεσε όμως και την κυβέρνηση να αντιληφθεί πως με αυτή την αδιέξοδη πολιτική της, σαμποτάρει τελικά η ίδια το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Η τομεάρχης Τουρισμού αναφέρθηκε ακόμη στα πολύ σοβαρά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις Τουρισμού και Εστίασης, καθώς τα χρήματα που δόθηκαν ήταν σε λίγους και συγκεκριμένους. H κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική των δανεικών χωρίς ουσιαστικές λύσεις και στέλνοντας τους επιχειρηματίες στα νύχια των funds και στα γκισέ των τραπεζών όπως είπε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικά αποσπάσματα: