Για πολιτική δίωξη του Νίκου Παππά έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.

«Η απόφαση είναι σεβαστή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπόκειται σε κριτική απο τους πολίτες. Εδώ έχουμε έναν παραλογισμό. Έχουμε μια απόφαση αντίθετη στην αθωωτική εισήγηση της εισαγγελίας η οποία μάλιστα διαλύει το κατηγορητήριο , μια απόφαση που είναι αντίθετη της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, είδαμε την αθώωση Κρέτσου, και είναι μια απόφαση αντίθετη στην κοινή λογική. Έχουμε μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη».

Τόνισε ότι  «το κράτος δικαίου πλήττεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν παρακολουθεί πολιτικούς και υποκλέπτει συνομιλίες.  Δεν είναι παράλογο να καταδικάζεται κάποιος επειδή τήρησε τη νομιμότητα και τήρησε το Σύνταγμα, γέμισε τα ταμεία όταν τώρα έχουμε υπουργούς που αδειάζουν τα ταμεία;».

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές ανέφερε ότι κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί πως μπορεί να υπάρξει ακόμη μια τετραετία Μητσοτάκη και πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν δεύτερο κόμμα, ο κ. Μητσοτάκης θα είχε προκηρύξει τις εκλογές «χθες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτο κόμμα και αυτό το διαπιστώνουμε στην καθημερινότητά μας και στους πολίτες που αγωνιούν.  

Η Κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε ακόμη στα 700.000 σπίτια που κινδυνεύουν να βγουν στο "σφυρί" στο αμέσως επόμενο διάστημα και απευθυνόμενη στην κ. Ζαχαράκη, έκανε αναφορά στους εργαζόμενους στον επισιτισμό τουρισμό που έφαγαν ξύλο απο τα ΜΑΤ επειδή διεκδικούν το δίκιο τους, ΣΣΕ και επίδομα ανεργίας, στον ξενοδόχο απο την Καστοριά και τη βίαιη έξωσή του απο την επιχείρησή του.

Σταθερή κυβέρνηση νικητών από την πρώτη Κυριακή με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε.